Goodnews.ua


Вашингтон запровадив санкції проти Китаю через допомогу КНДР

Июнь 29
23:14 2017

Вашингтон запровадив санкції проти Китаю через допомогу КНДР
У Сполучених Штатах Америки ухвалили рішення про запровадження санкційних обмежень проти окремих громадян та компаній Китаю, які залучені до протизаконних фінансових схем, які були націлені на підтримку Північної Кореї, порушуючи при цьому затверджені Радою Безпеки ООН резолюції, інформує replyua.net з посиланням на Укрінформ.
Таку інформацію містила оприлюднена Мінфіном США офіційна заява. Фахівці мережі розслідування фінансових злочинів американського Мінфіну встановили, що один із китайських банків виступав як канал для протизаконної фінансової діяльності Пхеньяну. Тому у Вашингтоні ухвалили рішення ізолювати китайський банк від американської фінансової системи. Також співробітниками Управління контролю за іноземними активами було встановлено, що двоє громадян Китаю та одна місцева компанія пов’язані з північнокорейськими програмами озброєння масового ураження.
Щоправда згодом очільник американського міністерства фінансів Стівен Мнучін виступив з заявою, в якій він підкреслив, що американські санкції націлені не безпосередньо проти Китаю як держави, а проти тих громадян так компаній країни, які співпрацюють з діючим режимом КНДР.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Кредит под залог недвижимости – плюсы и минусы финансовой услуги

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua