Goodnews.ua


Виготовлення обручок на замовлення у Києві від майстерні Морган Лаб

Июль 26
20:50 2019

Виготовлення обручки у Києві на замовленняСувора класика або стильний модерн, вишукана простота або царська розкіш — незалежно від того, яку ви плануєте весілля, ювелірна майстерня у Києві Морган Лаб готова запропонувати обручки, які ідеально підійдуть під стиль заходу. Ми пропонуємо послугу виготовлення обручок на замовлення за вигідними цінами. Порівняйте наш прайс з цінами фірм-конкурентів, ви переконаєтеся у правдивості наших слів. Ви можете обрати один з варіантів кілець з каталогу або ж замовити прикраси з фото, власним ескізом.

Незалежно від того, йдеться про золото, срібло або платину, дорогоцінне каміння, грівіровку, прикраса буде мати розкішний вигляд і буде радувати око довгі роки. Широка палітра дизайнерських рішень дозволить підібрати прикраси, вдало доповнити образ в межах обумовленого бюджету.

Звернувшись до нас, вам не доведеться задовольнятися вибором кілець з мас-маркету. Ви зможете особисто переконатися у тому, що обручки можуть бути такими ж різноманітними і оригінальними, як перша зустріч, такими ж досконалими, як світле почуття кохання.

Ювелірна майстерня Морган Лаб — професійне виготовлення кілець по фото

Обручки — найпопулярніший вид прикрас. Це символ любові, вірності і ніжності почуттів, які пари зберігають все своє життя. Саме тому обручка має мати не тільки красивий стильний вигляд, а також відмінну якость. Якщо ви обійшли найближчі магазини і салони золота в пошуках ідеальної пари прикрас, але так і не знайшли кільця своєї мрії, сміливо звертайтеся до нас. Ми запропонуємо ексклюзивні рішення, у тому числі виготовлення кілець по вашим фото. Просто принесіть фотографію хорошої якості з інтернету або журналу. Наші майстри створять 3Д модель прикраси і виконають його виготовлення швидко. Ви отримаєте готові прикраси оригінального стильного дизайну, які будуть радувати око не один рік.

Виготовлення обручок у Києві на замовлення за ескізом замовника

Якщо ви творча людина, то типові кільця для вас — занадто банальний вибір. Ви можете самостійно придумати ескіз прикраси і доопрацювати його разом з нашими дизайнерами і ювелірами після виготовлення 3Д-макета. Досвідчені фахівці підкажуть, як зробити кільця не тільки красивими і якісними, але і зручними у шкарпетці.

Замовити у Morgan Lab виготовлення обручки на весілля або для заручин ви можете прямо зараз. Уважно перегляньте наш каталог, представлений на сайті майстерні і скоріше оформите замовлення. Більш вигідне співвідношення ціни і якості послуг не зможе запропонувати жодна інша майстерня в Києві.

Якісні матеріали для виготовлення обручок

Компанія Морган Лаб має великий досвід роботи у ювелірному бізнесі та масу позитивних відгуків клієнтів. Ми дорожимо своєю репутацією, тому використовуємо золото, срібло та інші дорогоцінні метали заявленої проби. В наявності представлений великий асортимент дорогоцінних і напівкоштовних каменів, якими можна прикрасити одне або обидва кільця.

Також для клієнтів доступні послуги:

  • виготовлення кілець з матеріалу замовника;
  • ремонт ювелірних прикрас;
  • реставрація і зміна розміру кілець;
  • полірування та чистка золотих прикрас;
  • визначення точної ваги прикрас, а також проби.

Довіривши нам процес виготовлення обручок, можете бути впевнені, що ми не підведемо. Прикраси будуть готові точно в строк. Ми пропонуємо своїм клієнтам:

  1. доступні ціни на послуги;
  2. офіційну гарантію на всі без винятку види прикрас, а також на ремонтні роботи;
  3. безкоштовні консультації фахівців;
  4. швидке виконання замовлень будь-якої складності;
  5. можливість ремонту нескладних дефектів в присутності замовника.

Хочете переконатися в нашому професіоналізмі? Перегляньте каталог обручок, виконаних на замовлення нашими ювелірами. Тут представлені виключно наші роботи, які вже ощасливили не одну пару молодят.

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Соцмережа X запустить додаток для відео

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua