Goodnews.ua


У НАТО черговий раз звернулися до Росії з закликом вплинути на бойовиків Донбасу

Март 30
23:38 2017

У НАТО черговий раз звернулися до Росії з закликом вплинути на бойовиків Донбасу
Генеральний секретар Північноатлантичного альянсу Єнс Столтенберг вкотре звернувся до Кремля з закликом вплинути на керованих Росією бойовиків Донбасу, інформує replyua.net з посиланням на Deutsche Welle.
Сьогодні, 30 березня, відбулося перше в 2017 році засідання в форматі «Рада НАТО-Росія». Генсек Столтенберг зауважив, що розбіжності між Альянсом та Москвою зберігаються, однак стороні відомства вдалося досягти більш прозорих контактів з РФ. Але в той же час в Північноатлантичному альянсі та Росії по-різному бачать кризу в Україні. Представники НАТО закликають РФ залучити свій вплив на сепаратистів, аби нормалізувати ситуацію на сході України. Також в міжнародному відомстві піддали критиці невиконання Мінських домовленостей та рекордні показники порушення режиму припинення вогню, що спостерігається останнім часом. Крім того, в НАТО засуджують будь-які дії, що перешкоджають роботі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.
В підсумку зібрання Єнс Столтеберг зауважив, що переговорний процес з Росією залишається непростим, однак Альянс прагне продовжувати цей діалог.

Источник: Replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Боруссия или Бавария? Левандовски рассказал, кого хотел бы видеть в финале ЛЧ

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua