Goodnews.ua


У Канаді побоюються кібератак напередодні виборів

Июнь 19
00:24 2017

У Канаді побоюються кібератак напередодні виборів
Центр з безпеки комунікацій, що є канадською спецслужбою, яка опікується радіоелектронною розвідкою, оприлюднив звіт, в якому було висвітлено, які наразі загрози існують для демократичного процесу в державі. повідомляє replyua.net з посиланням на Укрінформ.
Згідно з висновками спецслужбовців,сучасні тенденції до збільшення рівня шкідливої кіберактивності в світі сприяють тому, що така діяльність поширюється і на території Канади. Це в свою чергу наражає політичні сили країни, окремих діячів політичної сфери, виборчі дії та представників ЗМІ на новий рівень загроз.
Зокрема, у відомстві припускають, що окремі зовнішні сили, зокрема, іноземні, можуть намагатися відстояти власні інтереси у сфері канадських природних ресурсів, впливаючи саме на майбутні місцеві вибори. Це обумовлено тим, що відповідні рішення у Канаді ухвалюються на провінційному рівні, а не федеральному. Крім того, у звіті зазначається, що є окремі місцеві провінційні ідеологи, які намагаються просувати закони чи робити заяви, що привертають увагу міжнародної спільноти.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Искусственный интеллект повлияет на рабочие места в мире

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua