Goodnews.ua


Парламент Ізраїлю узаконив поселення на палестинських землях

Март 04
20:14 2017

Парламент Ізраїлю узаконив поселення на палестинських землях
Ізраїльський парламент прийняв рішення про узаконення поселень ізраїльтян на приватній території громадян Палестини. Відповідний законопроект було прийнято в понеділок, 6 лютого, передає replyua.net з посиланням на Deutsche Welle.
До цього в Ізраїлі законними вважали ті поселення, що будувалися на палестинських територіях, які влада Ізраїлю визнала державною землею. Що ж стосується приватних земель, то будь-які будівничі роботи на них були заборонені. Але за новоприйнятим законом всі житла, що вже були збудовані на приватній території громадян Палестини, вважаються віднині законними. Приблизна кількість таких поселень майже досягає чотирьох тисяч . Парламент Ізраїлю також затвердив, що власникам землі можуть бути запропоновані компенсації або, за наявної можливості, інша земельна ділянка.
Деякі парламентарі критикували цей законопроект, аргументуючи, що це може завдати шкоди інтересам держави в майбутньому. Міжнародна спільнота також зреагувала на таке рішення влади Ізраїлю. В ООН, зокрема, зазначили, що подібні дії не збільшують шанси на врегулювання конфлікту між Ізраїлем та Палестиною. Як заявляють експерти, цим законом в майбутньому ймовірна часткова анексія Ізраїлем територій Західного берега ріки Йордан.

Источник: Replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Підтримку ВООЗ торік отримали понад 800 медустанов України

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua