Goodnews.ua


Маккейн: США мають розглянути можливість кібернападу, щоб покарати Путіна

Май 03
19:02 2018

Сенатор Джон Маккейн в своїй книзі пише, що Америка має серйозно розглянути можливість проведення кібернападу у відповідь на втручання Росії до виборів у США, щоб надіслати цій країні потужний сигнал, пише DefenseNews.
«Вважаю, якщо Путіна не змусити пошкодувати про це рішення, він повертатиметься на місце злочину знову і знову», — пише Маккейн, відомий республіканець, який зараз бореться з раком мозку.
У книзі «Невгамовна хвиля» (Restless Wave), що має вийти 22 травня, серед іншого Маккейн зачіпає питання того, що Росія може мати компромат проти президента США Дональда Трампа а також підтверджує, що він бачив так зване «Досьє Стіла» — дослідження колишнього британського шпигуна, яке заявляє про можливі зв’язки Трампа з Росією.

Хоча санкції та торгові обмеження проти Путіна та його друзів є обмежувальними заходами, «щоб Путін глибоко пошкодував за свій напад на основи нашої демократії – вільні і справедливі вибори – ми маємо серйозно розглянути можливість відповіді тією ж зброєю, яку він використав», — написав Маккейн.
«У нас також є кіберможливості. Їх потрібно використати, щоб витягти на світло величезні масштаби корупції і іншу незручну для Путіна інформацію», — написав Маккейн.
Час для Америки перейти у наступ в інформаційній війні проти Росії, додав Маккейн.
Протягом всієї книги Маккейн закликає до ведення потужної міжнародної політики, яка підтримує альянси і наголошує на західних цінностей. Він також не вважає потужним підхід Дональда Трампа «Америка насамперед» і вважає, що це лише посилює помилки президента Обами.
«Мене непокоїть, що ми знаходимось на поворотному моменті в історії і рішення прийняті завтра можуть закрити двері за миропорядком, де провідну роль грала Америка, — сказав Маккейн, — сподіваюсь, що ні і ще не пізно. Однак, мій час на цьому літаку добігає кінця».

Источник: ukrainian.voanews.com

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

«Никогда не видел»: Камбосос попытался запугать Ломаченко

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua