Goodnews.ua


Все для волосся – сучасні аксесуари для перукаря

Июль 28
21:28 2022

Однією з найбільш запотребуваних професій, що завжди будуть на часі, є професія перукаря. На перший погляд здається все легко та просто, але насправді широкий спектр послуг потребує використання різноманітних та якісних інструментів і матеріалів.

Розберімо, що саме знадобиться перукареві, який тільки починає свою діяльність, чи майстру, який вирішив оновити свій арсенал.

В магазині Savranski Nail Shop є досить великий перелік засобів, що знадобляться майстру у процесі роботи:

·         звичайні гребінці з різною густотою зубців;

·         круглі гребінці для створення об’єму та форми;

·         гребінці з короткими зубцями, які використовують для укладання волосся;

·         бігуді різного розміру (можуть бути виготовлені з пластику, резини чи металу);

·         губка (за допомогою її наносять хімічний розчин).

Також знадобиться головна подвійна щітка, яка має з однієї сторони рідкі зубці, а з іншої – великі, що використовують щоб розчісувати мокре волосся. Гребінець-хвостик з густими зубцями та довгою ручкою допоможе майстру розділяти волосся. Металевий гребінець чудово підійде для начісування та під час виконання стрижок, а гребінець з пластиковою основою застосовують для фарбування чи хімічних завивок.

Прямі ножиці з високоякісної легованої сталі з ручною заточкою та ножиці для філірування з двосторонніми зубцями використовуються під час виконання стрижки, щоб надати волоссю легкості та ефекту природності, а також електрична машинка, оснащена великою кількістю насадок з лезами, що мають кілька рівнів товщини нижньої частини, за допомогою якої можна вирівняти довжину зрізу.

Фен рекомендують обирати серед професійних моделей потужністю не менше 1600 Вт з додатковою функцією іонізацією повітря. Щітки (брашінг) з різним діаметром використовують для укладання волосся феном чи підкручування пасм. Плоска щітка використовується для укладання волосся феном (іноді буває вигнута). Добре надає волоссю об’єм біля кореня кістякова щітка. Масажна щітка надає волоссю пишності – вона півкругла та зазвичай з металевими зубцями, що облегшує її дезінфекцію.

Не менш важливими для професійного перукаря вважаються пензлики, затискачі для волосся, оприскувачі та рукавички. Стайлер, миски, фольгу, мірні чаши,           пеньюари, ковпаки та фартухи – усе це можна знайти в магазині https://savranski.com.ua/ua/, де зібрано найбільший асортимент аксесуарів для перукаря!

Зазвичай з часом кожен майстер доповнює набір інструментів для стрижок, укладок, фарбувань чи завивок необхідними саме для нього аксесуарами. Перукарська справа не стоїть на місці, а з кожним роком розвивається все більше й більше, тому виробники інструментів та засобів теж не пасуть задніх й удосконалюють свої продукти та розширюють асортимент, і майстрам залишається обирати найкраще!

Share

Статьи по теме

Останні новини

Хет-трик Левандовски принес Барселоне победу над Валенсией

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua