Goodnews.ua


Україна і НАТО досягли найбільшого рівня відносин — Зеленський

Апрель 29
15:20 2024


Україна та Північноатлантичний альянс наразі досягли найбільшого рівня відносин за час незалежності нашої держави, але не найбільшого з можливих.

На цьому наголосив Президент Володимир Зеленський під час спільного брифінгу з генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Сьогодні ми можемо відзначити, що Україна та Альянс досягли рівня відносин найбільшого за весь час нашої незалежності. Але не найбільшого з можливих», — зауважив він.

Зеленський підкреслив: очевидно, що Україна буде в НАТО, «бо вже неможливо уявити безпеку Європи та євроатлантичної спільноти без дієвої участі України».

Читайте також: Зеленський зустрівся зі Столтенбергом у Києві — говорили про фонд на €100 мільярдів для України

«Нашу державу, наших людей і наш потенціал Росія прагне зробити своїм плацдармом для подальшої дестабілізації всього європейського та євроатлантичного простору. І тому саме у захисті нашої держави є відповідь на питання про надійну і довготривалу спільну безпеку», — підкреслив глава держави.

Як повідомляв Укрінформ, НАТО може створити спеціальний Фонд фінансової підтримки української оборони обсягом 100 млрд євро. 

Share

Статьи по теме

Останні новини

Почеттино высказался о состоянии Мудрика после подозрения на сотрясение мозга

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua