Goodnews.ua


В Україні продають за копійки гоночну «Копійку» купе

Апрель 06
16:00 2019

Кастом спорткар на базі радянської класики, після модифікації, став дводверним і, напевно, досить швидким. На одному з популярних сайтів оголошень з’явився цікавий лот – ВАЗ-2101 випуску 1975 року у кузові купе. Відмінно тюнінгований спорткар-олдтаймер продають за дві тисячі доларів, пише Автотема з посиланням на Авто24.

Нажаль, автор оголошення не повідомляє характеристики автомобіля. Однак і того, що можна побачити на фотографіях, достатньо для того, щоб зрозуміти масштаб виконаних робіт та уявити приблизну потужність. У будь-якому разі, полегшений кузов та грамотно прокачаний двигун c, ніж у серійної “Копійки” 1975 року.

Під капотом з повітроводами ховається 1,6-літровий двигун ВАЗ з двома карбюраторами. Також автомобіль має розширені колісні арки і широкі колеса в них, занижену підвіску, спойлер, нову оптику і звісно ж дводверний кузов купе.

Також ВАЗ-2101 обладнали запуском двигуна з кнопки, спортивними кріслами-ковшами, аудіосистемою з DVD і електросклопідйомниками.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Ломаченко назвал свою задачу на бой с Камбососом

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua