Goodnews.ua


Названо автомобілі з кращим захистом від крадіжок

Декабрь 19
04:09 2020

Ексмерти склали список автомобілів, які найкращі захищені від крадіжок стандартними засобами. Кращим в рейтингу визнаний кросовер Mercedes-Benz GLE з показником в 633 бали, який практично за всіма параметрами перевершив інші моделі, пише UaMotors.

Друге місце отримав седан Mazda 6, який набрав 626 балів. Третю сходинку посів ще один кроссовер – Infiniti QX50 з показником в 617 балів. Фахівці відзначають, що моделі цієї марки дуже часто потрапляють в подібні рейтинги. Mazda CX-5 і Skoda Kodiaq зайняли четверте і п’яте місця відповідно.

Крім перерахованих вище автомобілів в рейтинг найбільш захищених від крадіжок моделей увійшли Lexus LX і Volkswagen Polo. Варто зазначити, що стійкість машини до злому не може гарантувати її власнику збереження авто в цілому.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Александр Усик возглавил рейтинг P4P от ESPN

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua