Goodnews.ua


Volkswagen показав голий, але повністю функціональний каркас нового Golf

Май 06
23:00 2019

В рамках найбільшої в Німеччині молодіжної виставки досягнень науки і техніки IdeenExpo компанія Volkswagen продемонструє «скелетований» електричний e-Golf. Ходовий макет під назвою eGon був створений стажерами компанії для наочної демонстрації технологій, прихованих від очей власників автомобілів, пише Автотема з посиланням на MMR.

Як повідомляє прес-служба компанії, над створенням Volkswagen eGon працювало вісім стажерів, які проходять навчання за різними спеціальностями. З e-Golf були демонтовані всі кузовні панелі, залишилися тільки остов, компоненти електричної силової установки і проводка. Макет практично повністю зберіг функціональність стандартної машини, він повинен продемонструвати відвідувачам виставки наскільки складний і технологічний електричний автомобіль.

Силова установка Volkswagen e-Golf складається з встановленого на передній осі електромотора потужністю 136 к.с. і 290 Нм крутного моменту і тягової батареї, ємність якої становить 35,8 кіловат-години. Дальність ходу електрокара на одному заряді складає до 300 кілометрів на циклі NEDC (реальний запас ходу складає близько 190 кілометрів). Розгін з місця до 100 км/год займає у e-Golf 9,6 секунди, а максимальна швидкість автомобіля досягає 150 км/год.

Стартова ціна автомобіля в Німеччині становить 35 900 євро. Для порівняння дизельний Golf оцінюється від 34 345 євро, а заряджений 290-сильний варіант GTI TCR – від 40 275 евро.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

На сході та півдні оголошена ракетна небезпека

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua