Goodnews.ua


Кросовери, які ні в чому не поступаються Toyota RAV4

Февраль 06
16:29 2021

Кросовер Toyota RAV4 є однією з найпопулярніших моделей на ринку в сегменті SUV, причому це стосується не тільки нових машин, але і старих. Експерти склали рейтинг кросоверів, які ні в чому не поступаються японським бестселеру, повідомляє MMR.

П’яте місце рейтингу дісталося Nissan X-Trail. Залежно від року випуску в моторну гамму кросу входять бензинові “атмосферники” на 2,0 і 2,5 літра потужністю 144 і 171 к.с. відповідно, а також дизельний силовий агрегат об’ємом 1,6 літра.

На четвертому рядку ТОП-5 виявився Mitsubishi Outlander, під капотом якого встановлюються “атмосферники” об’ємом 2,0 і 2,4 літра, ресурс яких перевищує 400 тис. км. Вони поєднуються з МКПП або варіатором. Крім цього, в гамму входить V-подібний агрегат на 3,0 літра, що розвиває 220 к.с. Він працює в парі з класичним 6-діапазонним “автоматом”.

Третє місце розділили одноплатформені Volkswagen Tiguan і Skoda Kodiaq. Залежно від модельного року, автомобілі оснащуються бензиновими турбомоторами об’ємом 1,4 і 2,0 літра, а також 2,0-літровим дизельним агрегатом.

Другий рядок рейтингу займає Mazda CX-5. Під капотом цієї моделі встановлюються високотехнологічні бензинові двигуни SkyActive об’ємом 2,0 і 2,5 літра.

Очолює рейтинг Honda CR-V. Атмосферні 2,0- і 2,4-літрові мотори цієї моделі без складнощів пройдуть понад 500 тис. км пробігу.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

До росіян негативно ставляться 74% українців, до білорусів — 33%

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua