Goodnews.ua


Чому сучасні авто не варто заправляти 92-м бензином

Июнь 09
22:00 2019

Є досить великий прошарок автолюбителів, які вважають вимоги автовиробників до типу палива якоїсь підстраховуванням. Що мовляв 92-й – це найоптимальніший бензин для автомобілів сучасності.

На жаль, але це не так. Закладаючи у вимоги по експлуатації той же 95-й бензин, виробник робить автомобіль більш екологічним, а технічні характеристики силового агрегату повністю реалізуються.

Економлячи на заправці 30-50 гривень, недбайливий автолюбитель закладає міну уповільненої дії, яка може спрацювати в самий невідповідний момент.

І якщо вийде уникнути ДТП, то без капремонту мотора на жаль не обійтися. Причиною тому конкретна сила стиснення і зусилля підриву палива в конкретному силовому агрегаті.

Заливаючи 92-й замість 95-го, автовласник змінює весь технологічний процес в двигуні. Тому автоексперти рекомендують не експериментувати і прислухатися до прописаним параметрам від автовиробника.

Якщо ж паливо (92-й бензин) потрапило в бак помилково, то одноразово можна проїхати і на такому бензині, тільки потрібно дотримуватися деяких запобіжних заходів. Зокрема не варто давати високі обороти двигуна і по можливості переміщатися плавно без ривків швидкості.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

«Уничтожение»: брат Фьюри сделал прогноз на бой с Усиком

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua