Goodnews.ua


5 самих безпечних автомобілів BMW

Апрель 15
11:01 2019

Дослідження проводили визнані організації «IIHS» і «EuroNCAP». Автомобілі оцінювалися не тільки з безпеки для водіїв та пасажирів, а й для пішоходів.

Автомобілі марки BMW вже давно є знаком якості. При цьому, одними з кращих вони вважаються не тільки за технічними характеристиками і надійності, але і в питаннях безпеки. Фахівці організацій «IIHS» і «EuroNCAP» провели випробування з безпеки машин з модельному ряду BMW, на підставі яких експерти назвали кращих. Перше місце в рейтингу зайняв BMW 5-Series. Цей автомобіль має чудовий фронтальний захист і підвищену міцність кузова, а система електронних помічників допомагає дотримувати правильну дистанцію і попереджає про наявність дорожніх знаків, пише Автотема з посиланням на MMR.

Далі в рейтингу розташувалися кросовери – друге місце рейтингу експерти віддали моделям X1 і X2, а відразу за ними слідують більш габаритні X3 і X4.

В середині рейтингу розташувалися седани і купе, серед яких легендарна BMW 3-Series, а також автомобілі 2-series і 6-series. Ближче до кінці рейтингу фахівці поставили електромобіль «i3» і родстер «Z4». Замикає рейтинг новий BMW 7-ої серії – проте, тут справа не в поганій безпеці. Просто для даної моделі ще не проводилися тривалі тести.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Две ГЭС в Украине не работают из-за российских обстрелов

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua