Goodnews.ua


Гороскоп на 3 лютого 2022 за картами Таро: всі знаки зодіаку

Февраль 02
20:57 2022

Гороскоп на четвер, 3 лютого 2022 року, за картами Таро пророкує більшості знаків Зодіаку складний день.

Багатьом доведеться докласти зусиль, щоб не зазнати невдач.

ОВЕН – Імператор
Якщо імператор заходить надто далеко, нація може опинитися на безплідних пустках. Подібно до цього у вашому житті ви можете перетворитися на тиранів та диктаторів або дозволити іншим ставитися до себе таким чином. 3 лютого ваша влада буде у чужих руках. Контролюйте те, що відбувається довкола вас.
ТЕЛЕЦЬ – Вісімка жезлів
Спалах натхнення це те, що ви відчуєте завтра. Ви раптом побачите шлях, яким підете. Ваш мотор працює на всіх парах, і всі ваші цілі у вас в руках. Інший варіант – ви відчуєте величезний приплив енергії. У вас більше немає часу вагатися, скоріше скористайтеся перевагою набутої енергії та рухайтеся до своїх бажань.
БЛИЗНЮКИ – Сімка кубків
Ця мапа може мати кілька різних значень. По-перше, вона може означати, що перед вами багато виборів. Інша інтерпретація – що ви настільки загіпнотизовані можливостями, що застигаєте у нерішучості. Кожна чаша настільки спокуслива, що ви не в змозі вибрати одну, боячись відмовитись від інших. 3 лютого вам доведеться зробити вибір.

РАК – Дев’ятка денаріїв
Карта вказує, що ви досягли успіху в створенні такого оточення, яке вам дійсно до вподоби. Ви багато працювали і заслужили право насолодитися результатом своїх нелегких праць. Коли ця карта з’являється у розкладі, це означає, що ви отримали світ, якого шукали.
ЛЕВ – Суд
Це знак змін, негативних чи позитивних. У ваше життя прийде нове. Намагайтеся зрозуміти сенс покладеної на вас задачі та виконати її з честю. Ця карта – символ змін, які або відбуваються у вашому житті зараз, або ось-ось обрушаться на вас.
ДІВА – П’ятірка мечів
Ця карта говорить про те, що вам завжди потрібно вигравати. Ви відчуваєте таке бажання. 3 лютого вам доведеться вплутатися в бій проти чиєїсь підлості, зловмисності або наклепів.
ТЕРЕЗИ – Четвірка жезлів
Ваша безпека та стабільність знаходиться в безпосередній близькості до абсолютно нереальних елементів. Коли ця карта з’являється, то, значить, настав час відкрити двері, іншими словами, вжити конкретних дій у напрямку ваших бажань.
СКОРПІОН – Вісімка кубків
Коли з’являється ця карта, вона означає, що ви повертаєтеся обличчям до джерела своєї інтуїції, так щоб знову отримати натхнення, і цього разу вирушити новою дорогою. 3 лютого ви відчуватимете занепокоєння чи невиразне бажання уникнути чогось.

СТРІЛЕЦЬ – Двійка денаріїв
Вам не слід ні до чого ставитись надто серйозно. Краще порадуйте. Цей день вам треба прожити, граючи. Виявляйте гнучкість, не відмовляйтеся спробувати нове, а якщо не вийшло з першого разу – повторіть спробу, а потім ще й ще раз, доки не виграєте.
КОЗЕРІГ – Король кубків
Сьогодні ви повинні свідомо управляти своїми почуттями, даючи їм волю. Не приховуйте емоцій. Король кубків – карта, яка випадає вам нечасто, а це означає, що ви повинні дотримуватися її порад і пророцтв. Не бійтеся повідомляти про свої почуття або пропонувати іншим пораду, коли вона їм потрібна.

ВОДОЛІЙ – Шістка мечів
На вас чекають зміни, або на вас чекає щось незвичайне. Ця карта рідко дає відповіді на запитання, але завжди варто дотримуватися її порад. Головне – не опускати руки та не відмовлятися. Зробіть потрібний крок рішуче і тверезо, а потім огляньтеся. Напевно, знайдеться хтось, хто зможе допомогти вам.
РИБИ – Сонце
На цій карті чоловік в образі сяючого сонця. 3 лютого ця карта принесе вам безтурботне щастя. Справжня удача приходить лише до тих, хто, подібно до дітей, сприймає життя просто і мудро, не ускладнюючи його амбіціями та честолюбством.

Share

Статьи по теме

Останні новини

Тренер Хоффенхайма озвучил рецепт успеха в матче с Динамо в Лиге Европы

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua