Goodnews.ua


Український літак зазнав катастрофи

Октябрь 15
00:30 2017

Український літак зазнав катастрофи
За інформацією видання replyua.net, літак українського виробництва потрапив у трагічний інцидент, який призвів до людських жертв, — відповідне повідомлення поширило новинне агентство ВВС.
Так, інцидент стався сьогодні, чотирнадцятого жовтня 2017 року, поблизу узбережжя Кот-д'Івуару: там розбився вантажний літак українського виробництва. З джерел у французькій армії стало відомо, що катастрофи зазнав літак Ан-26 (випущений київським конструкторським бюро «Антонов» — ред.). Повітряне судно було зафрахтоване для операції «Бархан» проти джихадистів. У результаті аварії четверо молдовських громадян загинули. Крім того, двоє громадян Молдови і двоє громадян Франції отримали поранення різних ступенів тяжкості.
Трагічний інцидент відбувся поблизу абіджанського аеропорту. Рятувальники вже змогли витягти уламки судна на берег, де надається медична допомога тим, хто вижив у катастрофі. Аварія сталась коли літак заходив на посадку. Ймовірно, причиною катастрофи стали несприятливі погодні умови під час приземлення: у цьому районі був шторм, який супроводжували дощ і блискавки. Крім того, одне із місцевих видань заявило, що одну особу у зв’язку з інцидентом затримали правоохоронці.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Реал без Лунина одержал в гостях минимальную победу над Реал Сосьедадом

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua