Goodnews.ua


Сервіс масової розсилки SMS: у SMS Club розповіли про переваги послуги для бізнесу

Апрель 26
16:00 2024

SMS Club, лідер у сфері масової розсилки SMS, вже більше 15 років забезпечує бізнеси надійним, високоякісним і доступним способом зв’язку з клієнтами. Спеціалісти компанії розповіли, навіщо бізнесу користуватись послугою розсилки СМС та які переваги пропонує сервіс. 

Економія ресурсів та покращення комунікації: що отримує бізнес від масової розсилки СМС

Масові SMS-розсилки дають змогу бізнесам швидко й ефективно досягати своєї аудиторії. Статистика показує, що рівень відгуку на SMS-розсилки значно вищий, ніж на інші види маркетингових повідомлень, такі як електронна пошта або соціальні мережі. Це означає, що масова розсилка SMS може привернути увагу клієнтів швидше та ефективніше, ніж інші методи комунікації.

Сервіси масової розсилки SMS дають змогу бізнесам персоналізувати повідомлення і таргетувати їх на певні групи аудиторії. Це дає змогу створювати більш релевантні та привабливі повідомлення, які краще відповідають потребам та інтересам клієнтів. 

Розсилка SMS для бізнесу являє собою відносно дешевий і швидкий спосіб доставки інформації. На відміну від традиційних методів реклами, як-от рекламні брошури або телевізійна реклама, надсилання SMS потребує мінімальних витрат на виробництво та розповсюдження. 

Переваги сервісу SMS Club

Різноманіття месенджерів, соцмереж та різних платформ з одного боку, дало змогу бізнесу підвищити впізнаваність та лояльність аудиторії, а з іншого — посилило конкуренцію за увагу споживача. 

Саме тому бізнесу необхідний інструмент, який дозволить комунікувати з клієнтом напряму.  І саме таке рішення пропонує SMS Club — можливість відправки SMS по всьому світу за вигідними цінами, з підтримкою 24/7/366.

Крім вигідної ціни, сервіс SMS Club пропонує низку унікальних функцій:

  • Відкритий API та інтеграції. Підключення до різноманітних CRM-систем і сайтів стало ще простішим.

  • Індивідуальні знижки. Кожен клієнт в SMS Club отримує персональні знижки, щоб економити більше. 

  • Каскадне надсилання у Viber + SMS. Служить гарантією, що повідомлення буде побачене, надіславши його одночасно у Viber та SMS.

SMS Club прагне забезпечити максимальну зручність для своїх клієнтів, надаючи простий кабінет та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс. Для того, щоб почати користуватись сервісом достатньо зареєструватись на сайті та обрати оптимальний тарифний план — з цим допоможе спеціаліст сервісу. 

Далі необхідно отримати альфа-ім’я, завантажити базу номерів клієнтів та підготувати текст повідомлень. Після відправки можливість відстежувати статус доставки повідомлень і отримувати звіти про результати розсилки. 

Про компанію

SMSClub — український сервіс, що надає бізнесам можливість відправляти SMS по всьому світу з 2008 року. Компанія працює з більш ніж 50 тисячами активних клієнтів у 158+ країнах, забезпечуючи їх потужним і надійним інструментом комунікації з їхніми клієнтами.

 

Share

Статьи по теме

Останні новини

Джошуа официально получил титульный бой: известна дата

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua