Goodnews.ua


Стало відомо про смерть другого виконавця ролі Джеймса Бонда

Май 23
18:35 2017

Стало відомо про смерть другого виконавця ролі Джеймса Бонда
На 90-му році життя в Швейцарії помер сер Роджер Джордж Мур — британський кіноактор, продюсер, сценарист, який отримав світове визнання завдяки зйомкам у бондіані. Як повідомляє replyua.net, сумну звістку повідомила сім'я актора в соцмережі Twitter — «після короткої, але відважної боротьби з раком».
Роджер Мур з 1973 по 1985 рік зіграв головну роль в 7 фільмах про агента 007. За словами продюсера бондіани Альберта Брокколі, саме його бачив Джеймсом Бондом на кіноекрані автор книг про уславленого британського шпигуна Ян Флемінг. Але в перших серіях головна роль дісталася Шону Коннері.
Порівняння Коннері і Мура в ролі Джеймса Бонда було неминуче. Зрештою критики і любителі детективів прийшли до висновку, що актора гідні один одного. Проте, Роджер Мур довше за інших акторів протримався на знімальному майданчику Бондіани — 12 років. Варто зазначити, що Коннері відмовився від подальших зйомок про пригоди агента 007 тому, що він «об'ївся Джеймсом Бондом», зізнавшись, що більш не може зображати його героїчні пригоди . Мур на гучну заяву Коннері відреагував так: «Гроші під ногами не валяються, тому я не можу ними кидатися і вередувати, як Шон». Однак через 12 років зйомок сам сказав продюсерам Бондіани: «Досить!» .

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Что страшнее: устать или не уметь расслабляться?

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua