Goodnews.ua


Санкції ООН проти Сирії знову заблоковані Росією

Март 04
17:11 2017

Санкції ООН проти Сирії знову заблоковані Росією
Санкційні обмеження проти осіб, причетних до хімічних атак в Сирії, не були запроваджені через вето представників Російської Федерації та Китаю, повідомляє replyua.net з посиланням на Deutsche Welle.
Представниками Великобританії та Франції було внесено на сьогоднішньому засіданні Ради безпеки ООН пропозицію про застосування санкцій до людей, яких вважають причетними до застосування хімічної зброї під час військового конфлікту на території Сирії.
Ідея запровадження санкцій знайшла підтримку серед дев’яти членів Ради безпеки ООН. Це мінімум, необхідний для прийняття рішення по резолюції. Але за правилами Радбезу,якщо одна із країн, яка є постійним членом об’єднання, використовує право вето, відповідне рішення не може бути схваленим. Цим правом вже сьомий раз скористалась Росія. Її підтримав також представник від Китаю. Свою позицію російське представництво пояснило, як опікування переговорним процесом між владою Сирії та повстанцями. На думку сторони РФ, пропоновані дії щодо заборони постачати владі Сирії хлор чи інші складові хімічної зброї, можуть завадити подальшим переговорам, які відбуваються в Женеві.

Источник: Replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

США надішлють Україні зброю цього тижня — Байден

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua