Goodnews.ua


Росія і Саудівська Аравія досягли повної згоди щодо вартості нафти

Май 22
13:58 2017

Росія і Саудівська Аравія досягли повної згоди щодо вартості нафти
У своїй публікації для Bloomberg оглядачі Хав'єр Блас і Джек Фарчі пишуть, що практично з усіх питань, включаючи війну в Сирії, політику щодо Ірану і зв'язку з Вашингтоном, керівництва Росії і Саудівської Аравії дотримуються протилежних думок, передає replyua.net.
Повна згода панує між двома країнами лише коли мова заходить про необхідність підвищення світових цін на нафту. У травні два найбільших експортера нафти об'єдналися, щоб повідомити ринку про своє бажання продовжити термін дії укладеного раніше договору про обмеження нафтовидобутку ще на 9 місяців.
Коментуючи ситуативний союз Росії і Саудівської Аравії, колишній російський міністр енергетики Ігор Юсуфов звертає увагу на те, що мова йде про дві держави, сильно залежать від реалізації нафти. Під час перебування Юсуфова міністром (з 2001 по 2004 рік) Росія і Саудівська Аравія співпрацювали в сфері енергетичної політики. Теперішній «шлюб за розрахунком» експерт сприймає радше як результат гострої необхідності стабілізації цін на нафту. Багато в чому майбутнє союзу Росії та Саудівської Аравії залежить від того, наскільки ефективним інструментом для підвищення вартості нафти виявиться рішення про продовження терміну обмежень до березня 2018 року.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Війська РФ обстрілюють Харків — у місті лунають вибухи

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua