Goodnews.ua


Кім Чен Ин знову «розбушувався»

Август 07
23:50 2017

Кім Чен Ин знову «розбушувався»
Корейська народно-демократична республіка пообіцяла дати жорстку відповідь на санкції, запроваджені Радбезом ООН напередодні, — про це новинному порталу replyua.net стало відомо з матеріалів інформаційного агентства ВВС.
Так, за повідомленням офіційного інформаційного агентства КНДР ЦТАК, запроваджені у п’ятницю Організацією об’єднаних націй санкції є жорстким втручанням у суверенітет Пхеньяну. Відповідно, в КНДР пообіцяли «змусити Сполучені Штати заплатити» за нові санкції. Варто зауважити, що Сеул повідомляє про відхилення Пхеньяном його пропозиції поновити переговори, бо вони буцімто «нещирі».
Варто зауважити, що у зв’язку з ракетними випробуваннями, які останнім часом почастішали в Північній Кореї, Радбезом ООН було запроваджено санкції проти цієї держави. Їх вже встигли оцінити як найбільш суворі з усіх, які коли-небудь застосовувались до держави у сучасній історії. Внаслідок їх застосування КНДР втратить понад один мільярд доларів, які їй приносили експортні доходи, що становить більше третини бюджету держави. Але у Пхеньяні продовжують наполягати на тому, що вони розроблятимуть свою «програму ядерного озброєння». За словами речників КНДР, тут «не думають робити самооборону та ядерне стримування предметом дискусії».

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Нападающий Порту летом пополнит состав Интера

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua