Goodnews.ua


Висхідний трикутник Bitcoin — огляд ринку криптовалют

Август 07
13:59 2017

Висхідний трикутник Bitcoin - огляд ринку криптовалют

Основною новиною місяця на ринку криптовалют, безумовно, можна назвати поділ біткоїна на дві різні валюти. Цей процес був пов’язаний з відмовою частини майнерів переходити на новий протокол шифрування, що дозволяє знизити час обробки транзакцій, що в свою чергу зможе посилити конкурентні переваги біткоїна відносно найближчих конкурентів.
Новина спочатку подавалася в негативному ключі з боку інформагентств, і ринок у першій половині минулого тижня слідував у фарватері цього інфопприводу, помірно знижуючись, однак не долаючи значущих рівнів підтримки, розташованих поблизу відміток 2600 – 2700$ за монету.
Як повідомляє аналітичний департамент Альпарі, якщо розглядати ситуацію з точки зору класичного теханалізу, то валюта опинилася у висхідному трикутнику, який і був реалізований.
Розвиток ситуація отримала на вихідних, а криптовалютні біржі на відміну від більшості інших проводять торги у вікенд, коли вартість біткоїна перевищила історичний максимум, розташований на рівні 3000$ за монету. На даний момент зростання валюти триває, однак має радше реактивний характер. Ситуація виглядає таким чином: гравці, які змогли подолати опір ведмедів на даному етапі, не можуть вирішити, чи варто продовжувати ралі або є сенс взяти паузу.
Що стосується основних конкурентів криптовалюти з найбільшою капіталізацією, то вони не демонструють настільки вражаючої динаміки і станом на 12:00 понеділка торгуються різноспрямовано. Так, лайткоїн відносно долара США на біржі Gdax сьогодні помірно зростає (0,2%), проте це зростання у будь-який момент загрожує перейти в зниження. Ефір зменшується на 1,16% на тому ж майданчику після зростання у вихідні, яке, втім, не було настільки вражаючим, як у біткоїна.
Рипл на біржі Poloniex продовжує залишатися у вузькому діапазоні 0,16 – 0,19$ за монету, не роблячи спроб вийти з нього. Його доля бачиться вельми туманною, незважаючи на солідну капіталізацію. Деш на тому ж майданчику робить спроби зростання 0,32% з початку дня і, швидше за все, готується здійснити третє тестування історичних максимумів, розташованих поблизу відміток 205 – 210$ за монету.

Источник: news.finance.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Лестер вернулся в АПЛ спустя год после вылета

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua