Goodnews.ua


Блогер: у РФ назвали відомого американського актора «ідіотом» за проукраїнську позицію

Сентябрь 20
19:02 2017

Блогер: у РФ назвали відомого американського актора «ідіотом» за проукраїнську позицію
Блогер Олексій Голобуцький на персональному профілі в соціальній мережі розповів про реакцію росіян на недавній заклик Моргана Фрімена обмежити стосунки з Російською Федерацією, — про це інформує видання replyua.net.
Так, наше видання вже інформувало, що відомий голлівудський актор Морган Фрімен знявся у ролику антиросійського спрямування. У Російській Федерації відразу взялися коментувати цей жест актора. Наприклад, Станіслав Говорухін з цього приводу назвав Фрімена «ідіотом».
Як зауважує Голобуцький, його завжди дивувало те, як росіяни люблять плювати вгору з того дна, на якому перебувають. Наприклад, 81-річний Говорухін може похвалитись 23 фільмами, переповненими імперсько-радянською агітацією. На противагу йому, Фрімен знявся в 112 фільмах, 15 продюсував і 2 зрежисував. Переважна більшість фільмографії Фрімена має планетарну популярність. Але він, на відміну від Говорухіна, не «заслужений», не «народний», не має ордену – ні світського, ні церковного, не отримував призів у Москві, Єревані та Мурманську. Видно, з огляду на таку «неповноцінність» голлівудського актора Говорухін вирішив, що може вилити на нього відро помиїв, — зауважує блогер.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

У супермаркетах Німеччини виявили кокаїн у ящиках із фруктами

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua