Goodnews.ua


Експерт пояснив, чому Насіров не втік з зали суду

Март 06
15:15 2017

Експерт пояснив, чому Насіров не втік з зали суду
Усуненому від обов’язків глави ДФС Роману Насірову гарантували, що з ним все буде добре, і його відпустять в суді, якщо не виберуть запобіжний захід. Про це в інтерв’ю ЗМІ заявив директор Центру протидії корупції Віталій Шабунін, передає newsonline24.
За його словами, до того і могло дійти, якби люди не вийшли масово вартувати будинок Солом’янського суду.

«Він вчора міг спокійно піти, але щоб йому вийти, потрібно було поспілкуватися з людьми. Я думаю, він не був готовий до спілкування з народом, тому вирішив залишитися в суді, це було його рішення. Його ніхто не тримав силою »- зазначив Шабунін. Він підкреслив, що вчора українці показали Насірову, що існує межа, за яку почали переступати представники оточення президента Петра Порошенка.

«І коли хтось переступає червоні лінії, гарантії не діють» – сказав антикорупціонер. Він додав, що українці здатні мобілізуватися, коли влада переступає червоні лінії. «Насіров – це одна з таких червоних ліній. Я б не виключав можливість масових акцій, але не думаю, що дійде до третього Майдану »- підсумував Шабунін. Як відомо, відсторонений від посади голови Державної фіскальної служби Роман Насіров заявив, що стан його здоров’я тільки погіршується, і ніякої симуляції у цьому немає.

Источник: newsonline24

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

    Сервіс масової розсилки SMS: у SMS Club розповіли про переваги послуги для бізнесу

Сервіс масової розсилки SMS: у SMS Club розповіли про переваги послуги для бізнесу

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua