Goodnews.ua


Візьмемо “за кадик”: МВС про нові заходи безпеки на дорогах

Июль 21
19:00 2018

МВС України посилить заходи безпеки на дорогах і збільшить кількість контрольних пунктів на трасах. До патрульних груп увійдуть поліціянти та нацгвардійці.

Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий під час термінової наради, повідомляють у прес-службі відомства.

“Упродовж доби сили патрульної поліції та групи реагування мають взяти під контроль основні автошляхи державного та міжнародного значення, місця концентрації ДТП та місця з напруженим рухом. Це стосується, зокрема, трас у напрямку Південних регіонів та країн ЄС. Усі наряди ми посилюємо військовими та автотехнікою Нацгвардії”, – сказав він.

Яровий додав: керівництво поліції має взяти начальників територіальних органів “за кадик” та особисто йому доповідати щодня. “24 серпня проведемо повторну нараду з цього питання”.

Джерело uain.press

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

    Сервіс масової розсилки SMS: у SMS Club розповіли про переваги послуги для бізнесу

Сервіс масової розсилки SMS: у SMS Club розповіли про переваги послуги для бізнесу

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua