Goodnews.ua


Затримали можливого вбивцю брата північно-корейського президента

Март 04
18:42 2017

Затримали можливого вбивцю брата північно-корейського президента
У Малайзії заарештували ймовірного вбивцю брата президента Північної Кореї. Затримання відбулося у аеропорту Куала-Лумпур. Поліція наразі не розголошує деталей, з посиланням на ТСН інформує replyua.net.
Повідомили лише, що у затриманої жінки були в’єтнамські документи. Їй вісімнадцять років. Кім Чом Нама вбили у малайзійському аеропорту. За повідомленнями тутешніх ЗМІ, поліція стверджує, що невідома жінка підійшла до Кім Чом Нама і накинула йому на голову тканину, яка була просочена невідомою речовиною. Чоловік у ту ж мить відчув різь в очах. Його відразу ж відвезли у лікарню, але дорогою він помер. Одну жінку зафіксувала камера відеоспостереження.
Мотив злочину поки що невідомий. «Так. Він був перепоною для планів брата, який планує утримати владу ще наступних двадцять чи тридцять років. Тому його могли прибрати. Є й інша версія. Його вбили представники Північної Кореї. Там є різні кола еліти, які змагаються один із одним. Таким чином намагаються довести свою лояльність лідеру», — сказав професор Кім Йонг-Хьюн. Експерти вважають, що це вбивство погіршить відносини Північної Кореї з сусідами. Не тільки з Південною Корею, але й з Китаєм, де останнім часом проживав Кім Чом Нам.

Источник: Replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Санчо установил рекорд Лиги чемпионов для английских игроков

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua