Goodnews.ua


В Північній Кореї провели запуск балістичної ракети

Март 04
19:43 2017

В Північній Кореї провели запуск балістичної ракети
В Північній Кореї провели дев'яте тестування балістичної ракети. Варто відмітити, що це перші випробування з тих пір, як Дональд Трамп вступив на посаду президента США, інформує replyua.net з посиланням на ВВС.
Після поширення інформації про запуск балістичної ракети Північною Кореєю, американський президент Дональд Трамп зв’язався з очільником японського уряду Сіндзо Абе для обговорення цього питання. Американська сторона запевнила, що вона стовідсотково підтримує Японію.
За інформацією, якою володіє японське керівництво , ракета пролетіла не більше 500 кілометрів в східному напрямі. Сіндзо Абе зауважив, що подібні дії Північної Кореї не є припустимими. Однак президент США Дональд Трамп напередодні на спільній зустрічі представників США та Японії з пресою, запевнив, що не полишить підтримувати зв’язки та співпрацю з японцями. Також раніше глава США наголошував, що буде робити все можливе, аби не допустити створення ядерних ракет, які можуть досягти території Сполучених Штатів Америки. Крім того, Трамп піддав критиці керівництво Китаю за те, що китайська сторона, за його словами, не робить все можливе заради вирішення цієї проблемної ситуації з Північною Кореєю.

Источник: Replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Что о здоровье может рассказать то, как мы ходим в туалет

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua