Goodnews.ua


У Венесуелі виступають за значне зниження обсягу видобутку нафти

Май 15
15:54 2017

У Венесуелі виступають за значне зниження обсягу видобутку нафти
Керівництво Венесуели звернулося до ОПЕК з пропозицією скоротити добовий обсяг видобутку нафти на 5 мільйонів барелів, передає replyua.net. Крім цього, Каракас планує залучити до заходів, спрямованих на підтримання цін на «чорне золото» такі країни, як Туркменія і Єгипет, які також повинні скоротити добові обсяги видобутку сировини.
Слід зазначити, що Венесуела була у переліку перших країн, які ініціювали чинну угоду про скорочення нафтовидобутку. В даний час венесуельська економіка знаходиться в глибокій кризі, і тому сьогодні Каракас є, напевно, найбільш зацікавленим у скорочення нафтовидобутку гравцем. Не варто забувати, що собівартість видобутку «чорного золота» в Венесуелі досить висока, і тому при низьких цінах на сировину країна просто змушена торгувати собі в збиток. Одночасно з цим економічна політика влади обернулася крахом національної економіки, а на вуличні акції протесту вийшли тисячі громадян.
Нагадаємо, що в даний час діє угода, підписана країнами «одинадцяти» і 11 незалежними нафтовидобувними країнами, в тому числі і Російською Федерацією. Згідно з домовленістю, в 1-му півріччі поточного року учасники угоди повинні скоротити загальну добовий видобуток нафти на 2 мільйони барелів, причому країни ОПЕК взяли на себе зобов'язання скоротити видобуток сировини на 1,2 мільйона барелів на добу.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Английская футболистка и модель сайта для взрослых порадовала подписчиков обольстительным нарядом

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua