Goodnews.ua


У Сирії снайпер вбив російського підполковника

Май 03
08:02 2017

У Сирії снайпер вбив російського підполковника
У Сирії вбили ще одного російського військовослужбовця. Вбивство росіянина в Сирії підтверджує Міноборони Російської Федерації, відзначаючи, що це був військовий радник Олексій Бучельніков, передає replyua.net.
Російський підполковник загинув під час здійснення обстрілу позицій армії Башара Асада противниками сирійській владі. Чи були це повстанці або бойовики терористичної групи ІДІЛ, не уточнюється. За даними Міноборони РФ, Олексій Бучельніков навчав сирійських артилеристів. Загинув в результаті пострілу снайпера. Поранення виявилося несумісним з життям. Підполковник посмертно буде нагороджений медаллю. Минулого місяця Росія офіційно підтвердила загибель в Сирії трьох російських військовослужбовців, серед яких майор Сергій Бордів.
За інформацією на сьогоднішній день Росія і Іран — єдині країни, які надають військову підтримку Башару Асаду. Всі інші країни вимагають відставки Асада і проведення демократичних виборів. Сполучені Штати Америки готові координувати свої дії зі знищення «Ісламської держави» з Росією, але тільки в тому випадку, якщо Росія відмовиться від підтримки Асада.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Території бойових дій: в уряді пояснили, як вносять зміни до списку

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua