Goodnews.ua


У Північній Кореї використали американський удар у Сирії на свою користь

Апрель 08
22:55 2017

У Північній Кореї використали американський удар у Сирії на свою користь
Представники офіційного Пхеньяну прокоментували відповідь Сполучених Штатів Америки у вигляді удару по авіабазі в Сирії, інформує replyua.net з посиланням на Deutsche Welle.
У Північній Кореї заявили, що дії США «мільйон разів» підтверджують необхідність продовження подальших розробок ядерної зброї КНДР. Обстріл американських військ сирійської авіабази у Пхеньяні назвали «недопустимим проявом агресії стосовно суверенної держави». Також у міністерстві закордонних справ Північної Кореї заявили, що необхідно після цієї ситуації лише «збільшити силу ядерного стримування».
Варто нагадати, що президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп нещодавно наголосив, що Вашингтон готовий самостійно діяти щодо стримування КНДР, якщо влада Китаю виявиться неспроможною розв’язати конфлікт довкола атомної програми Північної Кореї. Відомо, що в цьому році Пхеньян вже неодноразово проводив випробовування балістичних ракет. Представники світової спільноти обурилися політикою влади КНДР і закликали припинити порушувати міжнародне законодавство.

Источник: Replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Ярмолюк — в старте на матч Брентфорд — Тоттенхэм

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua