Goodnews.ua


У КНДР вкотре запустили балістичну ракету

Май 21
17:32 2017

У КНДР вкотре запустили балістичну ракету
У Північній Кореї не припиняються тренування запуску балістичних ракет. Цього разу вони відбулися сьогодні, 21 травня, інформує replyua.net з посиланням на Deutsche Welle.
Відповідну інформацію надали військові Південної Кореї. За їхніми даними, ракеті вдалося пролетіти майже 500 кілометрів в напрямку на схід, в сторону Китаю. З цього приводу у Сеулі відбулася засідання ради національної безпеки. Південнокорейські ЗМІ повідомляють, що ракета, яку запустили у КНДР не була міжконтинентальною. Згодом факт чергового запуску балістичної ракети підтвердили і в президентській адміністрації Сполучених Штатів Америки. Речник Білого дому зазначив, що це була ракета середньої дальності. У Вашингтоні зауважили, що останню подібну ракету в КНДР тестували у лютому 2017 року, коли минулі три тестування мали більшу дальність польоту.
Слід нагадати, що ракета, яку тестували в КНДР минулого тижня, за даними експертів, здатна досягнути узбережжя Гавайських острів чи Аляски. У Північній Кореї в свою чергу заявили, що вони збільшуватимуть радіус дії ракет у відповідь на посилення тиску США та світової спільноти на них.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Мудрик получил высокие оценки за матч с Тоттенхэмом

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua