Goodnews.ua


У Китаї діятиме новий закон для туристів

Март 04
19:43 2017

У Китаї діятиме новий закон для туристів
Керівництво Китаю вирішило брати відбитки у туристів, які в’їжджатимуть до країни. Це правило для всіх іноземців від 14 до 70 років, з посиланням на ТСН повідомляє replyua.net.
Уперше це нововведення запрацює в китайському аеропорту Шеньджень. А вже до кінця 2017-го року це правило діятиме у всіх прикордонних пунктах. Нове правило стосовно державної безпеки запропонував і міністр внутрішньої безпеки США Джон Келлі. Він вважає, що керівництво повинного знати паролі соціальних мереж громадян, які в’їжджають до Америки. Таке обмеження вже діє для суданців, іракців, лівійців, сирійців. Різні країни посили заходи безпеки. Самотушки не можливо отримати японську візу. Іноземець може в’їхати в цю країну лише через японську туристичну компанію. Про це йдеться на сайті посольства. «Туристична поїздка за запрошенням турфірми… Довідка про реєстрацію юридичної особи».
Дуже складно отримати візу в Канаду. «Під час перевірки вашого ноутбука чи мобільного пристрою вам запропонують ввести пароль. Якщо ви відмовитеся, пристрій буде вилучено для подальшого вивчення», йдеться на сайті посольства Канади. Кожного року сайти публікують рейтинг країн, які не лояльні до гостей. Серед них Саудівська Аравія, Пакистан, Австралія, Північна Корея.

Источник: Replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

«Против Кличко»: Фьюри назвал свою лучшую версию

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua