Goodnews.ua


Півсотні людей заарештовані в Ірані за підозрою в тероризмі

Июнь 25
23:42 2017

Півсотні людей заарештовані в Ірані за підозрою в тероризмі
Щонайменше п’ятдесят осіб були заарештовані в Ірані за підозрою у підготовці терористичних актів, — про це інформує новинний ресурс replyua.net з посиланням на «Радіо Свобода».
Так, сьогодні, двадцять п’ятого червня 2017 року, з’явилось повідомлення про масштабні арешти, проведені в столиці держави – Тегерані – та провінці Керманшах. Очільник прокуратури вищеназваної провінції Немат Садекі повідомив журналістам урядового інформаційного агентства ІRNA про те, що арешти пов’язані, у першу чергу, з недавніми терактами, які відбулись у кількох провінціях Ірану. За словами Садекі, у затриманих при обшуку було виявлено пояси смертників, зброю, детонатори та інші пристрої, які дають підстави пов’язувати їх з терористичними угрупованнями. Всі затримані особи очікують проведення належних слідчих дій.
Нагадаємо, кривавий теракт відбувся у столиці Ірану сьомого червня поточного року. Об’єктами нападів стали парламент держави та мавзолей пам’яті аятоли Руголли Хомейні, якого вважають засновником сучасного правлячого режиму в Ірані. Терористичне угруповання «Ісламська держава» вже визнала свою причетність до організації та реалізації цього нападу.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

В Україні завтра переважно без опадів, вдень до +18°

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua