Goodnews.ua


Пакистанський суд виніс смертний вирок за допис у Facebook

Июнь 10
22:06 2017

Пакистанський суд виніс смертний вирок за допис у Facebook
Пакистанський антитерористичний суд виніс рішення про смертний вирок користувачу соціальної мережі Facebook, запис якого було визнано «блюзнірським», інформує replyua.net з посиланням на Новое время.
30-річний громадянин Пакистану Таймур Раза, який є представником такої течії ісламу як шиїзм, в одному із власних записів за минулий рік дозволив собі презирливо висловитися стосовно релігійних діячів сунізму та про дружин пророка. У міжнародній правозахисній організації Human Rights Watch володіють даними, що в минулому році пакистанські правоохоронні органи заарештували, звинувачуючи у блюзнірстві, 10 мусульман та 5 представників інших релігійних течій. Крім того, керівництво країни напередодні анонсувало, що надалі боротьба з поширенням у соцмережах записів, які вважають блюзнірськими, тільки посилиться.
Слід відмітити, що більшість громадян Пакистану є представниками сунітської гілки ісламу, а тому блюзнірство в цій країні прирівняне до кримінального злочину, що несе за собою суворе покарання, в тому числі і смертну кару. Щоправда допоки жодних подібних випадків страти не було.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Основной вратарь Манчестер Сити пропустит остаток сезона из-за перелома

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua