Goodnews.ua


Королівський експерт пояснив, чому Чарльз III ніколи не позбавить титулів Меган та Гаррі

Декабрь 14
13:23 2022

Король Великобританії Чарльз III не позбавлятиме принца Гаррі та Меган Маркл титулів герцогів Сассекських.

Про це повідомляє Page Six.

Королівський інсайдер розповів журналістам видання, що незалежно від того, що буде показано у другій частині документального серіалу Netflix «Гаррі і Меган», Чарльз III навряд чи колись позбавить Сасекських титулів.

«Швидше за все, король ніколи не позбавить Меган та Гаррі їхніх титулів. В основному тому, що це було б надто дріб’язково і карально. До того ж, якщо він зробить це, Сассекси відразу заявлять, що вони мали рацію, і позбавлення титулів доводить, що вони ніколи не були потрібні королівській родині», — заявив інсайдер.

Принц Гаррі та Меган Маркл отримали титули герцога та герцогині Сассекських від покійної королеви Єлизавети II у день свого весілля, 19 травня 2018 року. Після виходу перших трьох епізодів їх документального фільму на Netflix, критики пари зажадали від Чарльза III позбавити Меган та Гаррі їхніх королівських титулів.

«Король повинен позбавити цих двох отруйних щурів всіх титулів і зв’язків, що залишилися, з королівською сім’єю, і зробити це потрібно швидко, поки вони не зруйнували монархію», — заявив королівський письменник Пірс Морган.

Інші новини: Серіал «Гаррі та Меган» став найуспішнішим документальним шоу на Netflix.

Статьи по теме

Останні новини

Шахтер разгромно уступил Аталанте — Спорт bigmir)net

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua