Goodnews.ua


Кадиров про геїв у Чечні: Заберіть їх у Канаду, щоб очистити нашу кров

Июль 28
11:35 2017

Кадиров про геїв у Чечні: Заберіть їх у Канаду, щоб очистити нашу кров
Глава Чечні Рамзан Кадиров дав перше за багато років інтерв'ю представнику західних ЗМІ, повідомляє replyua.net з посиланням на ВВС. Він погодився на бесіду з редактором спортивного відділу американського кабельного телеканалу HBO Девідом Скоттом, який в тому числі задав йому питання про становище з правами ЛГБТ в Чечні і попросив прокоментувати повідомлення про тортури і страти геїв в республіці.
У відповідь Кадиров заявив, що «це все дурниця» і в Чечні взагалі немає геїв. «А якщо є, заберіть їх в Канаду, хвала Аллаху, подалі від нас … щоб очистити кров», — додав він.
Кадиров назвав гомосексуалів шайтанами і заявив: «Вони нелюди. І нехай вони будуть прокляті за те, що вони на нас наговорюють ». Нагадаємо, що в квітні російське видання «Нова газета» повідомило про масові затримання геїв в Чечні, а також вбивство деяких з них.
Разом з цим, в сюжеті американського каналу Vice News, журналісти якого вирушили в республіку і зняли місце передбачуваної секретної в'язниці для гомосексуалів, відзначається, що в різних містах Чечні і нині функціонують секретні в'язниці, в яких незаконно утримують і катують геїв.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Ван Дейк: Ливерпулю предстоит переходный период

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua