Goodnews.ua


Блокада Катару: Іран надіслав п’ять літаків з продовольством

Июнь 11
19:38 2017

Блокада Катару: Іран надіслав п’ять літаків з продовольством
Іран вислав п'ять літаків їжі в Катар, який відчуває нестачу через введеного сусідніми країнами бойкоту, передає replyua.net. Як відомо, минулого тижня низка країн, серед яких і найбільший опонент Ірану — Саудівська Аравія, — заявили про припинення зв'язків з Катаром, звинувативши країну в спонсоруванні тероризму. Однак влада Катару це заперечує. Закритий сухопутний кордон країни з Саудівською Аравією, через яку надходило 40% продовольчого імпорту Катару.
Громадянам Катару також надійшло розпорядження покинути приєдналися до бойкоту країни, однак влада Катару заявили, що не виконуватиме це розпорядження.
Представник авіакомпанії Iran Air Шарук Нушабаді сказав в інтерв'ю Франс прес в неділю: «Поки що в Катар послані п'ять літаків з фруктами і овочами; на кожному борту приблизно 90 тонн вантажу, і ще один літак буде висланий сьогодні ж». Наразі незрозуміло, чи ці продовольчі продукти надіслані в якості гуманітарної допомоги або ж торгової угоди. Iran Air опублікувала в «Твіттері» повідомлення про вантаж, котрий відправляється з аеропорту Шираз. Як додав Нушабаді, поставки будуть тривати до тих пір, поки в цьому буде необхідність.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Джошуа предсказал победителя боя Усик — Фьюри

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua