Goodnews.ua


Більше 3 млн добровольців просяться в армію КНДР – ЗМІ

Август 13
19:09 2017

Більше 3 млн добровольців просяться в армію КНДР – ЗМІ
У Північній Кореї заявили, що за останні дні на тлі посилення напруженості в відносинах КНДР з США, майже 3,5 мільйонів робітників, членів партії та колишніх військових заявили про бажання приєднатись до основного війська країни, інформує replyua.net з посиланням на Уніан.
Відповідну інформацію оприлюднили західні ЗМІ, посилаючись на джерела серед виданьКНДР. У північнокорейські пресі стверджується, що добровольці почали подавати свої заяви щодо першого вступу чи повторного вступу до лав армії після того, як офіційний Пхеньян розповсюдив в понеділок, 7 серпня, заяву з засудження нових санкційних обмежень ООН. За два дні після цього у Пхеньяні відбулась масова акція протесту проти запроваджених міжнародною спільнотою обмежень й на підтримку нинішньому північнокорейському уряду. Слід зауважити, що практика мобілізування натовпу, є типовою для КНДР у період зростання напруженості.
Варто нагадати, санкції проти КНДР були запроваджені через те, що Північна Корея здійснила вкотре, попри застереження міжнародної спільноти, запуск балістичної ракети. Останні тренування стали вже 14-ми лише в цьому році. Запроваджені санкції позбавлять КНДР третини річних доходів з експорту.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

У Житомир приїхав естонський депутат, який влаштував велопробіг Таллінн-Київ на підтримку ЗСУ

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua