Goodnews.ua


Житомирські учні повернулися з міжнародного конкурсу ІТ-технологій з перемогами

Апрель 26
21:06 2019

З 20 по 24 квітня 2019 року в Румунії у м. Бухарест проходив Міжнародний конкурс з ІТ-технологій «Інфоматрікс-2019». Цьогорічний конкурс – це 46 країн світу, понад 1000 учасників більше 500 проектів. Від України участь брали 15 школярів, які привезли 12 медалей. Від Житомирщини до складу української делегації увійшло троє учнів, кожен з яких повернувся додому з перемогою.

З 12 медалей, які отримали українські учні на Міжнародному конкурсі «Інфоматрікс-2019», 3 медалі – вибороли учні з Житомира.

Вчитель інформатики ЗОШ №17 Микола Тарасюк, який готував школярів до конкурсу та разом із ними вболівав за перемогу, розповів, які ж номінації дісталися юним талантам з Житомирщини:

– «Срібло» в категорії «Програмування»;
– «Золото» у категорії «Short movie»;
– «Золото» у категорії «Комп’ютерний art».

«Нам пощастило, що Ігор Гундич надав фінансову підтримку, щоб діти змогли поїхати на цей конкурс. А також допоміг із сувенірами, якими наші учні обмінювалися з іншими учасниками. Перемоги житомирських учнів допомогли підняти рейтинг української делегації», – зазначив Микола Тарасюк.

Источник: ruporzt.com.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Тен Хаг восхитился игрой Санчо против ПСЖ

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua