Goodnews.ua


WSJ потролив Apple, випустивши статтю без букв, які западають на клавіатурі MacBook

Март 28
21:04 2019

Журналістка Wall Street Journal Джоанна Штерн випустила статтю з критикою клавіатур-метеликів на MacBook, MacBook Air і MacBook Pro, випущених після 2015 року.

Проблема стосується англійських букв E, R і T. Автор пише, що чотири місяці тому у неї зламалися ці кнопки — клавіші регулярно западали або натискалися двічі. Через це у неї з'явилася ідея показати, наскільки складно їй працювати з цією проблемою.

На сторінці статті у користувачів є можливість включити найпоширеніші помилки, які виникають через проблеми з клавіатурою.

Матеріал можна прочитати без англійських букв E, R і T, а також із "подвоєною" версією цих букв, через що стаття стає практично нечитабельною.

2362e201c581cc70e91e0a6386f3662e0.png (80 KB)

Фото: скріншот

3c4bd0dc59bc166c76cf5e059111409ea.png (88 KB)

Фото: скріншот

Журналістка звернулася до представників Apple з питанням про проблему. Компанія відповіла, що в курсі цього і шкодує про незручності, але нічого робити з цим не буде, оскільки "більшість користувачів повідомляють про позитивний досвід роботи".

Источник: nv.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

В Реале определились, когда будет решено будущее двух ключевых ветеранов

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua