Goodnews.ua


У Кропивницькому наряд полiцiї охорони спiймав крадiя телефонного кабелю

Февраль 04
16:46 2018

Зловмисника полiцейськi застали на мiсцi злочину – в пiдвальному примiщеннi однiєї з багатоповерхiвок в обласному центрi. У чоловiка виявили пiдручний iнструмент та шматок зрiзаного дроту.
Про це повiдомляє прес-служба ГУ НП у Кiровоградськiй областi, передає «Акула».
У нiч на п’ятницю наряд полiцiї охорони у мiстi Кропивницькому отримав повiдомлення про спрацювання сигналiзацiї цiлiсностi телефонного кабелю пiдприємства зв’язку в пiдвалi багатоповерхiвки.
Полiцейськi, прибувши за адресою спрацювання, почали оглядати прилеглу територiю до багатоповерхiвки та пiдвальне примiщення, де побачили чоловiка з мiшком. На запитання, чому вiн тут перебуває, громадянин не змiг вiдповiсти.
Вживши заходiв щодо припинення правопорушення, полiцейськi здiйснили поверховий огляд особи. У кишенi куртки чоловiка виявили предмет схожий на нiж, а в мiшку – скручений кабель довжиною близько десяти метрiв. Неподалiк також виявили пошкоджену телефонну лiнiю.
На мiсце подiї було викликано слiдчо-оперативну групу Кропивницького вiддiлу полiцiї та представника пiдприємства зв’язку. Особу порушника встановили. Ним виявився 31-рiчний мiсцевий житель, який вже притягувався до кримiнальної вiдповiдальностi.
За цим фактом проводиться перевiрка та встановлюється розмiр нанесених збиткiв Попередньо особi iнкримiнують правопорушення, передбачене ст. 185 (крадiжка) Кримiнального кодексу України.

Источник: akulamedia.com

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Экс-игрок Барселоны рассказал о секс-договоренности со своей девушкой

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua