Goodnews.ua


Три способи "вилікувати" дитину від інтернет-залежності

Май 24
04:11 2020

1. Проаналізуйте, наскільки ви самі залежні.
Діти — це імітатори. Якщо після роботи ви любите почитати стрічки новин в соцмережах, а тато і сам не проти пограти онлайн, малоймовірно, що дитина не стане точно так же «залипати» в інтернеті.

2. Не робіть з комп'ютера цінний приз.
Не варто загрожувати малюку позбавити його доступу в інтернет, якщо він погано поводиться. Діти приходять у світ, де віртуальні технології — невід'ємна частина життя. Як ви відкриваєте дитині світ тварин або спорту, так повинні відкривати йому і комп'ютерний світ, вчити його правилами поведінки.

3. Учіть дитину займати себе, знаходити розваги самостійно.
Мова не про те, щоб записати дитину в таку кількість секцій, що часу на смартфон просто не буде. Гуртки потрібні, але вони не можуть конкурувати з комп'ютерним всесвіту. У перші роки життя малюка все залежить від батьків, він повинен бачити, що у них є крім інтернету інші інтереси, хоча б догляд за домашніми рослинами. Коли підросте, відстежуйте, ніж подобається займатися, і заохочуйте.

Источник: nashamama.com

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Деку хочет включить необычный пункт в контракты некоторых игроков

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua