Goodnews.ua


Тараса Шевченка перенесли у віртуальну реальність

Март 10
15:09 2021

До дня народження українського поета та художника Тараса Шевченка, яке відзначається 9 березня, митця перенесли у віртуальну реальність.

Такий проект запустила компанія ADVIN Ukraine, яка спеціалізується на інтеграції віртуальної та доповненої реальності. Відтепер кожен охочий може “поспілкуватися” з митцем за допомогою гаджета.

Для цього потрібно перейти на сайт проекту та просканувати QR-код за допомогою смартфона. Поет розмовляє у форматі digital — “мовою” спілкування сучасного покоління.

Наприклад, митець жартує про те, що міг би бути блогером у 2021 році, а якби знав, що його розмістять на стогривневій купюрі, то намалював би себе з усмішкою. За допомогою сервісу можна рухати поета та робити з ним фото.

Тарас Шевченко – український письменник, поет, мислитель і художник. 9 березня 2021 року відзначають 207 річницю від дня його народження.

Источник: fakty.com.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Манчестер Юнайтед нацелился на защитника украинского происхождения

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua