Goodnews.ua


На Гаваях хтось телефонував людям і мовчав у слухавку. Це був гекон на сенсорному телефоні

Октябрь 12
21:04 2018

Директор ветеринарної клініки на Гаваях, США, Клер Сімеон розкрила джерело таємничих анонімних дзвінків. Виявилося, що це був один з "клієнтів".

На початку жовтня Сімеон скаржилася на те, що на її телефон дзвонять, а коли вона піднімає трубку, чує тільки мовчання. Жінка звернулася в телефонну компанію і дізналася, що хтось робить десятки дзвінків, при чому з її клініки. У компанії порекомендували простежити за телефонами всередині будівлі.

Виявилося, що це був гекон, який набирав лапами цифри на сенсорному дисплеї телефону.

THERE IS A GECKO SITTING ON THE TOUCHSCREEN OF THE PHONE, MAKING CALLS WITH HIS TINY GECKO FEET!!! This gecko has called me 15 times, and everyone in our recent call list. *Actual photo of telemarketer* @TMMC @GEICO @HawaiianTel pic.twitter.com/USyKeOiDbE

— Dr. Claire Simeone (@Claire_Simeone) 5 октября 2018 г.

Источник: nv.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Росіяни за добу завдали понад 400 ударів по Запорізькій області

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua