Goodnews.ua


На Філіппінах пес-мотоцикліст став популярним тревел-блогером

Ноябрь 30
17:02 2020

На Філіппінах популярним став собака, який їздить на мотоциклі разом зі своїм господарем.

Деталі: Пес Боджі гасає разом з господарем на мотоциклі Філіппінами вже не перший рік. Колись чоловік придбав пса за безцінь на базарі, й дуже швидко зрозумів, що чотирилапий друг так само полюбляє мотоцикли, як і його господар. Тварина доволі легко навчилася балансувати на мотоциклі.

Чоловік каже, що пес йому як син, разом вони уже 11 років, і за цей час уздовж і в поперек об’їздили всю країну, але зупинятись не збираються.

Звіти про подорожі Боджі його господар викладає в соцмережі, та каже, що це, напевне, найвідоміший собака на Філіппінах.

Слід зазначити, що песик ще й дуже стильний – на ньому завжди є шолом, сонцезахисні окуляри-авіатори та пошита на замовлення шкіряна куртка.

Источник: news.agro-center.com.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Російські війська обстріляли селище на Херсонщині, постраждала жінка

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua