Goodnews.ua


Інтернет-шахраї продовжують одурювати занадто довірливих жителів Сумщини

Март 12
20:25 2017

Інтернет-шахраї продовжують одурювати занадто довірливих жителів Сумщини

11 тисяч гривень втратила 53-річна жителька Білопільського району, яка через Інтернет намагалась придбати трактор. Працівники поліції ведуть пошуки зловмисника, так званого продавця, який, отримавши передоплату за товар, зник. В поліції за фактом шахрайства відкрили кримінальне провадження та вкотре застерігають громадян від подібних пройдисвітів.

За допомогою до поліції звернулась жителька Білопільського району. Жінка розповіла правоохоронцям, що, намагаючись зекономити на покупці трактора, вирішила скористатись добре відомими сайтами оголошень в Інтернеті. А коли знайшла потрібну об’яву, зв’язалась телефоном з продавцем та домовилась про умови придбання товару. Чоловік на іншому кінці дроту попросив перерахувати завдаток в розмірі 11 тисяч гривень, отримавши які, перестав виходити на зв’язок та видалив своє оголошення з сайту.

За даним фактом працівники поліції вже відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України. Проводяться всі пошукові дії, направлені на розшук зловмисника. Правоохоронці ж продовжують застерігати всіх жителів області не довіряти незнайомцям, які пропонують придбати або продати товар в мережі Інтернет. Не перераховувати величезні суми грошей, сплачуйте за товар при його отриманні. Пам’ятайте, що за цікавою пропозицією, може ховатись звичайнісінький зловмисник, повідомляє ГУ НП в Сумській області.

Источник: sumylife.com

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Президентські вибори в Ірані призначили на 28 червня

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua