Goodnews.ua


Інтернет-шахраї ошукали чоловіка на 8500 гривень

Август 03
09:07 2018

В чергову частину Голопристанського відділення поліції звернувся 32-річний місцевий мешканець. Чоловік розповів, що він через мережу інтернет замовив токарний верстат та перерахував невідомому на картку гроші в сумі 8500 гривень, але товар так і не отримав.

Цього ж дня 17-річний хлопець повідомив поліцію, що на цьому ж сайті хотів купити навушники. Він перерахував на картку 3400 гривень. А 40-річна жінка замовила в інтернеті одяг на 1000 гривень та теж нічого не отримала.

Шановні громадяни! Щоб не стати жертвою шахраїв у таких випадках — ні в якому разі не перераховуйте свої кошти незнайомій особі. Якщо у вас немає можливості особисто зустрітися з продавцем, то можна скористатися послугою від поштових перевізників, коли ви оплачуєте покупку після отримання та перевірки. Також бажано купувати товари тільки на тих сайтах, які зарекомендували себе з позитивного боку, перевірені раніше вами або вашими знайомими та не викликають сумнівів.

Источник: favoritekherson.co

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Легенда Баварии проводит юбилейный матч в Лиге чемпионов

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua