Goodnews.ua


Foxconn і Fisker побудують завод з виробництва електромобілів в США

Май 15
16:29 2021

Американський концерн Fisker Inc. і тайванська Foxconn Technology Group в межах існуючої угоди збудують завод у США. Про це повідомляє Bloomberg з посиланням на спільну заяву компаній.

Проєкт під кодовою назвою Project PEAR (Personal Electric Automotive Revolution) передбачає запуск виробництва в Сполучених Штатах до IV кварталу 2023 року. Компанії заявили, що розглядають можливість створення декількох майданчиків по всьому світу для підтримки потенційної глобальної виробничої потужності у 250 000 автомобілів в рік.

Уже цього року партнери планують представити прототип спільно розробленого електромобіля.

Відповідно до угоди між Fisker і Foxconn, компанії спільно будуть інвестувати в Project PEAR. Очікується, що вартість партнерства буде високою. Foxconn заявила, що для виробництва 10 000 автомобілів на місяць в Сполучених Штатах буде потрібно $1 млрд капітальних витрат.

За заявою компаній, електромобілі, які вони будуватимуть, будуть продаватися за ціною нижче $30 000.

Foxconn – другий великий виробник, з яким Fisker оголосила про партнерство з моменту лістингу у 2020 році. У жовтні стартап повідомив, що Magna International Inc. допоможе йому побудувати свою дебютну модель електрокару. Виробництво електричного позашляховика Ocean почнеться наприкінці 2022 року на заводі Magna в Граці, Австрія.

Источник: mind.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Иско сломал ногу и пропустит Евро-2024

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua