Goodnews.ua


Аграрії боротимуться зі шкідниками за допомогою ІТ-систем

Август 15
08:04 2018

В Україні випробовують дію мобільних додатків для визначення шкідників та хвороб рослин на полях. Про це повідомляє прес-служба Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Повідомляється, що експерти Європейської комісії — керівник центру ZEPP Центрального інституту систем підтримки прийняття рішень в галузі захисту рослин ZEPP, Німеччини Бенно Кляйненц та старший експерт цього інституту Паоло Ракка — ознайомили учасників місії з роботою інституту, який об’єднує зусилля та координує діяльність державних, науково-дослідних, освітніх установ та приватних компаній (таких як KWS, Strube та інші) Німеччини.

Також було обговорено мету розробки моделей прогнозування розвитку та поширення шкідливих організмів, які допомагають сільгоспвиробникам оптимізувати здійснення заходів захисту посівів сільськогосподарських культур.

Источник: agronews.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Расходы на одного военного в Украине: сколько нужно денег

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua