Goodnews.ua


Венс виступив на захист суперечливих заяв Трампа про расову належність Гарріс

Август 02
01:31 2024


Кандидат у віцепрезиденти від республіканців Джей Ді Венс виступив у четвер на захист резонансних коментарів експрезидента Дональда Трампа про расову належність претендентки від демократів Камали Гарріс.

Як передає Укрінформ з посиланням на CNN, Венс заявив, що його Трамп «цілком обґрунтовано» описав Гарріс як особу, яка «прикидається кимось іншим, залежно від авдиторії, з якою вона розмовляє».

«Подивіться, все, що він сказав, це те, що Камала Гарріс — хамелеон», — заявив Венс під час відвідання американо-мексиканського кордону в штаті Арізона.

За його словами, Гарріс навіть підробила південний акцент, коли виступала цього тижня в Атланті перед натовпом переважно чорношкірих виборців.

«Вона є всім для всіх, і вона прикидається кимось іншим залежно від того, перед якою авдиторією вона виступає. Я вважаю, що президент цілком обґрунтовано звернув на це увагу — і це все, що він зробив», — сказав Венс, виправдовуючи висловлювання Трампа.

Читайте також: Трамп каже, що Гарріс вдає із себе чорношкіру, щоб сподобатися виборцям

Журналіст CNN нагадав Венсу, шо він сам виглядає як хамелеон, оскільки раніше був різким критиком Трампа, якого називав «моральною катастрофою» і звинувачував у використанні расистської риторики, — проте різко змінив свої погляди.

Як повідомляв Укрінформ, Трамп, виступаючи в середу на зібранні Національної асоціації чорношкірих журналістів звинуватив Камалу Гарріс у тому, що вона лише нещодавно почала вдавати із себе чорношкіру, аби завоювати прихильність афроамериканців, хоча раніше ідентифікувала себе як індійку.

Гарріс назвала ці заяви Трампа «старим шоу» з демонстрацією розколу та неповаги.

Фото: Pool

Share

Статьи по теме

Останні новини

Что такое потница и почему она появляется

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua